Groene pasta salade
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Dressing



Bereidingswijze

1.Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel na met koud water. Laat afkoelen. Doe er eventueel wat olie door om plakken te voorkomen
2.Blancheer de tuinboontjes en doperwtjes even kort in kokend water
3.Snij de halloumi in bijtklare stukjes en bak deze uit in een koekenpan tot ze krokant en goudbruin zijn. let op want halloumi kan heel erg spetteren. Laat uitlekken op keukenpapier.
4.Doe de ingredienten voor de dressing bij elkaar en roer goed door.
5.Snij de avocado in stukjes en besprenkel met het sap van de citroen
6.Doe de boontjes en erwten door de pasta en meng met de dressing en de avocado. Serveer op een bord met de wasabi rucola (of gebruik gewone rucola) en wat basilicum. Doe op het laatst de halloumi erbij en eet meteen.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Simones Kitchen

Door: ReceptenVandaag