Graansalade met tuinbonen en doperwtjes
Ster Ster Ster (3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • 1Aantal personen
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Dressing:

Bereidingswijze

1.Kook de granen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, spoel af en laat afkoelen.
2.Kook de tuinbonen voor een drie minuutjes, spoel na en laat even afkoelen voor je ze dubbeldopt. (dubbeldoppen is het verwijderen van de tuinbonen uit de schil, koken en daarna de taaie buitenste schil van de boontjes afhalen zodat je alleen de felgroene binnenkant overhoudt)
3.Snij de tomaatjes en de radijs in kwartjes
4.Rooster de hazelnoten in een dun laagje olie goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
5.Doe de granen en de boontjes in een grote kom. Doe de radijs en tomaat erbij en roer de dressing erdoor.
6.Als je klaar bent om te serveren bestrooi je het met de geroosterde hazelnoten en verkruimel je er een beetje feta overheen.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Simones Kitchen

Door: ReceptenVandaag