Pastasaus: paddenstoelensaus
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SausHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

    * 1 eetlepel olijfolie
    * 500 g paddenstoelen, in vieren
    * 1 ui, gesnipperd
    * 2 teentjes knoflook, kleingesneden
    * 100 ml droge witte wijn
    * 200 ml room
    * 100 ml bouillon
    * handvol verse kruiden (zoals bieslook, basilicum en peterselie), fijngehakt
    * 2 lente-uitjes, in ringetjes
    * 2 eetlepels truffelolie

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan en bak de paddenstoelen, ui en knoflook even aan.

Giet er de wijn, room en bouillon door en laat een paar minuten zachtjes koken.

Schep er de kruiden, lente-ui en truffelolie door en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Lekker met zelfgemaakte tagliatelle.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Okoko recepten

Door: