Pikante saus uit de vijzel
  • Recipe Single Image
  • SausHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Grill voorverwarmen. Paprika's halveren en zaadlijsten verwijderen. Paprika's, pepers en tomaten op bakplaat leggen en in ca. 10 min. onder grill laten blakeren. Groente in afgesloten plastic zak laten afkoelen. Knoflook met 1 el zout in vijzel fijnwrijven. Tomaten en paprika's ontvellen en groenten in stukjes snijden. Paprika's en pepers in vijzel (met knoflookpuree) tot pasta wrijven. Pasta in ruime schaal scheppen. Tomaten met vork door pasta mengen (of met stamper van vijzel pletten) zodat rulle saus ontstaat. Olie door saus roeren. Overdoen in kom, op smaak brengen met zout. Serveren als bijgerecht, bijvoorbeeld bij gegrild vlees.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: ReceptenVandaag