- 1 kg superrijpe tomaten - 1 liter kippen- of groentebouillon - 1 ui, fijngehakt - 1 teentje kno
- 2 grote wortels, in kleine stukjes - 1 kg tomaten, in kleine stukjes - 2 grote aardappelen, in k
- 1 takje tijm - 1 laurierblaadje - 1 ui, gesnipperd - 250 g spliterwten - 2 schouderkarbonades
- 2 kleine venkelknolletjes, zonder kern en in de lengte in plakken gesneden - 2 eetlepels olijfoli
- 1 liter kruiden-bouillon - 50 g boter - 500 g uien, grofgesnipperd - 100 g gruyere, geraspt -
- 1 liter warme kippenbouillon - 25 g boter - 2 uien, gesnipperd - 2 courgettes, in stukjes - 1
- 1 liter kippenbouillon - 2 middelgrote aardappelen, in blokjes - 1 rode paprika - 4 eetlepels b
- 1,5 liter kippenbouillon - 1 eetlepel olijfolie - 1 prei, in de lengte in vieren gesneden en daa
- 1 zakje fijne soepgroente á 150 g - 1 eetlepel selderij, fijngehakt - 250 g rundergehakt - 1
- 460 ml dashi - 100 g stevige tofu, in blokjes van 2,5 cm - 2 gedroogde shiitakes, 30 minuten gew
- olijfolie - 1 teentje knoflook - 1 theelepel pimentón - 1 rode ui, gesnipperd - 1 blik gepe
- extra vergine olijfolie - 1 kg broccoli, in roosjes - 800 ml groentebouillon of water - 4 plakk
- 175 g udon noedels (gedroogd, uit een pak) - 750 ml groente- of kippenbouillon of dashi - 1 thee
- 1 pompoen (van ca. 1 2 kg) - 3 el olijfolie - 1 winterpeen, (250 g) geschild en in plakken - 2
- 30 g boter - 30 g bloem - 1 ei, gekookt - 500 g witte asperges - 4 eetlepels slagroom - 1 vle
- 3 sneetjes oud witbrood, in blokjes - 1 pompoen (ca. 1 kilo) - 1 ui, grofgehakt - 3 friszure ap
- 1 ui, grof gehakt - 1 flespompoen (ongeschild), gehalveerd, van de pitten ontdaan en in stukken v
- 1 ui - 2 courgettes - 1/2 eetlepel sesamzaad - 1 bekertje slagroom (125 ml) - 1 gerookte kipfi
- 30 g boter - 375 ml slagroom - 3 eetlepel bloem - 3 bollen knoflook - 3 laurierblaadjes - 3 u
- 30 g boter - 500 ml melk - 100 g zalmfilet - 1 eetlepel citroensap - 1 kleine ui, gesnipperd
- 1¼ kg uien - 1 laurierblad - 45 g roomboter - een snufje suiker - 2 liter runderbouillon -
- 40 g boter - verse koriander - 1 prei, in ringetjes - 1 eetlepel kerriepoeder - 8 worteltjes,
- 1 grote ui, doormidden - 1 theelepel witte peperkorrels - 1 grote wortel, geschrapt, in drieen
- 500 ml yoghurt - 1 eetlepel olijfolie - citroensap, naar smaak - 3 grote komkommers, elk ongeve
- 1 kaneelstokje - sap van 1 citroen - 2 eetlepels bloem - ½ theelepel kurkuma - 3 eetlepels
- zure room - 2 el kappertjes - 100 ml witte wijn - 3 takjes basilicum - 750 ml kippenbouill
- 1 rode ui - 150 g spek - 50 g Pecorino - 4 rijpe tomaten - 2 tenen knoflook - 200 g arti
- 1 ciabatta - 500 g tomaten - 150 g geitenkaas - 1 liter groentebouillon - 3 eetlepels vers
- 100 g schelpjespasta - 1 liter vleesbouillon - zout & peper uit de molen - 1 potje Bertolli
- 4 tomaten - 2 sneetjes brood - 500 ml kruidenbouillon - 0.5 zak Bertolli Pastasaus Mild - 1
- 1 grote ui - 1 courgette - 1 sinaasappel - 1 rode paprika - 2 tenen knoflook - 150 g fru
- 1 groentebouillonblokje - 2.5 el Bertolli Pesto Genovese - 2 el gemalen Parmezaanse kaas -
- sap van 1 limoen - 1 theelepel suiker - 4 eetlepels vissaus - 1½ liter kippenbouillon - kle
- 4 eieren - 4 grote courgettes - 150 gram gorgonzola - 750 ml kippenbouillon - 1 el fijngeh
- 2 sjalotten - 1 teen knoflook - 200 ml kookroom - 8 blaadjes salie - snuf chilipoeder -
- 3 bosuitjes - 1 venkelknol - zout en peper - 150 g aardappels - 500 g winterwortel - 1.5
- 1 rode ui - 1 komkommer - 1 rode paprika - 2 teentjes knoflook - paar druppels tabasco -
- 4 tomaten - 2 takjes basilicum - 1 liter kippenbouillon - 50 gram Parmezaanse kaas - 3 art
- 1 kg tomaten - 3 eetlepels olie - 2 blaadjes laurier - 50 g prei, in ringen - 2 uien, fijngesn
- 125 ml slagroom - 3-4 eetlepels melk - 2 eetlepels balsamicoazijn - 3 teentjes knoflook. gepeld
- 3 eetlepels olie - 1 ui, gesnipperd - 125 ml slagroom - 750 ml kruidenbouillon - 1 eetlepel to
- 1 eetlepel olijfolie - 1 teen knoflook, geperst - 1 pot witte bonen (330 g) - 200 g fusilli (za
- 2 saucijsjes - 1 eetlepel olie - 1 ui, fijngesneden - 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) - 1/2
- 1 ui, gesnipperd - 2 el zonnebloemolie - 1 cm verse gember, geraspt - 1 kg winterpeen, in plakj
- 1 zak gemengde paprikas - 3 tomaten - 2 teentjes knoflook - 3 eetlepels olijfolie - 1 pak soep
- 1 vleestomaat - 2 blikjes kervelroomsoep (a 400 ml) - 1 pakje lichtgerookte haringfilet (200 g)
- 2 eetlepels olijfolie (biologisch) - 1 kleine ui (biologisch), fijngesneden - 2 komkommers (biol
- 2 el olijfolie - 1 sjalot, fijngesneden - 150 g courgette, in blokjes - 500 ml groentebouillon
- 2 eetlepels olie - 500 g prei, in ringen - 2 aardappels, in blokjes - 1 liter kippenbouillon (v
- 1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter (175 g) - 1 zak broccoliroosjes (300 g) - 3 bosuitjes
- 1 ui - 250 ml witte wijn - 2 teentjes knoflook - 200 ml creme fraîche - 2 eetlepels olijfol
- 25 g boter - 1 beker slagroom (125 ml) - (versgeraspte) nootmuskaat - 75 g Gorgonzola (blauwade
- 1 el boter - 125 ml slagroom - 1 zak panklare prei (300 g) - 1 grote aardappel, in blokjes - 1
- 1 galiameloen - 1 citroen, geperst - 1 sinaasappel, geperst - 2 eetlepels witte basterdsuiker
- 500 g prei - 50 g boter - 3 tenen knoflook, fijngesneden - 1 bekertje slagroom (125 ml) - 1 tu
- 30 g boter - 300 g kipfilet (scharrel), in stukjes - 1 ui, gesnipperd - 1 kg aardappelen vastko
- 1 zak panklare broccoli (300 g) - 1 bakje kastanjechampignons (200 g) - 1 schaaltje kipfilet fum
- 2 preien - 3 wortels - 2 dl room - 30 gram boter - 1 theelepel suiker - 500gram aardappels -
- room - peper/zout - truffelolie - 2 worteltjes - stukje ui of prei - 1 teentje knoflook - 2
- zout, peper - 1 teen knoflook - 1 bouillonblokje - 2 eetlepels boter - 1 liter kokend water -
- 1 ui - 1 prei - 100 ml room - 750 ml water - 2 laurierbladen - scheutje sherry - 400 gram bi
- room - 1,75 l water - 1 eetlepel olijfolie - 560g asperges uit pot - 3 bosuitjes, klein gesned
- 1 ui - 6 plakken bacon - 2 eetlepels olie - scheutje koffieroom - evt 1 teentje knoflook - 1
- citroensap - peper en zout - 3 eetlepels olijfolie - 1 liter kippenbouillon - 1 halve rode ui,
750 g vis (afsnijdsel van alle soorten vis als de graten maar verwijderd zijn) 1 liter visbouillon
- 1 cm prei - koffiemelk - 1 worteltje - 15 gr boter - zout, peper - 3 champignons - 1 bouillo
zout en peper naar smaak 600 g tomaten 1 grote komkommer 1 middelgrote groene paprika 1 klein
- 1 cm prei - 1 worteltje - 15 gr boter - 1 bouillonblokje - 2 takjes selderij - 3/4 liter koke
- 1 cm prei - koffiemelk - 1 worteltje - 15 gr boter - zout, peper - 2 champignons - 1 bosje k
- zout - 2 rode pepers - 1 blik tomaten - 2 stukje gember - 3 tenen knoflook - 1½ ui - 250
- zout - 1 rijpe avocado - 1 hardgekookt ei - 300 gram spinazie - 4 takjes verse munt - 7,5 dec
1 blik rode zalm 7 dl water ½ dl droge witte wijn 2 theelepels bloem 1¼ dl slagroom 1 the
- 500 g prei - 50 g boter - 3 tenen knoflook, fijngesneden - 1 bekertje slagroom (125 ml) - 1 tu
- peper - 2 kg mosselen - 1 dl witte wijn - 1 bosje peterselie - 2 teentjes knoflook - 4 kleine
- sap van 1 limoen - 1 theelepel suiker - 4 eetlepels vissaus - 1½ liter kippenbouillon - kle
- olijfolie - klont boter - 1 eetlepel olijfolie - 5 middelgrote preien - Parmezaanse kaas, gema
- ¼ komkommer - cayennepeper - 4 eetlepels olijfolie - extra vierge olijfolie - 1 stengel ble
- 2 el olijfolie - 1 prei, in ringen - 1 liter kippenbouillon (van tablet) - 1 kleine bloemkool,
- 1 liter kippen- of groentebouillon (van tablet) - 1/2 zak bloemkoolroosjes (diepvries, a 1 kg) -
- 1 ui - peper - selderijzout - cayennepeper - 1 kruidentuiltje - 5 cl porto (rood) - 2 eenden
- 1 ui - 6 plakken bacon - 2 eetlepels olie - scheutje koffieroom - evt 1 teentje knoflook - 1
- 1 cm prei - zout/peper - 1 worteltje - 15 gram boter - 1 eetlepel mosterd - scheutje koffieme
- 1 ui - nootmuskaat - 1 kilo witlof - zout en peper - 50 gram boter - 1 eetlepel suiker
- creme fraîche - zout en peper - 25 gr roomboter - 1 eetlepel suiker - scheutje citroensap
- zout - peper - 4 uien - 2 raapjes - 2 tomaten - 2 wortelen - 25 g kervel - 4 preiwitten -
- 2 x bosuitjes - 6 plak(jes) rosbief - 2 cm verse gemberwortel - (versgemalen) peper, zout - 2
- peper, zout - 1 zak(je) prei à 500 g - 1 x stokbrood, in sneetjes - 1 blik(jes) kokosmelk Ã
- 500 g Hamschijf - 1 x Laurierblad - (versgemalen) peper, zout - 1 stuk(s) rookworst à 250 g
- 25 g boter - 2 el kerriepoeder - (versgemalen) peper, zout - 2 bakje(s) uiensnippers à 175 g
- 25 g boter - 10 tak(jes) verse tijm - 125 ml creme fraîche - 1 x kleine ui, gesnipperd - 2
- 1 grote ui - 2 eetlepel(s) olie - 500 milliliter kippenbouillon - 125 milliliter creme fraîc
- 1 ui - 1 appel - 1 bosui - 1 wortel - 2 eetlepel(s) boter - 2 eetlepel(s) bloem - zout en ve
- 1 ui - 2 tomaten - 100 gram wortel - 200 gram gehakt - 1,2 liter water - 50 gram spaghettini
400 g bieten, rode (geschild, in blokjes) 800 ml groentebouillon 200 g tomatenblokjes (blik) ½
- zout - peper - 1 eidooier - 25 g boter - 2 dl room, lichte - 1 l kippenbouillon - 1 teentje
3 uien 1 teentje knoflook 4 tomaten 2 el maïsolie 1½ l kippenbouillon 1 kg maïs (diepgevro
- 1 uitje - 2 el boter - 3 el bloem - 1 dl koffieroom - 1 el peterselie - 100 gr oude kaas - 8
- olie - zout - peper - 1 ui (grote) - 1½ l bouillon - 1 kg wortelen - 2 el peterselie - 6
voor 3 liter: - zout - peper - citroensap - 5 eetlepels slaolie - 100 gram spliterwten - 100 g
voor 1,5 liter: - zout - 50 gram bloem - 1 mespunt kerrie - peper uit de molen - 3 kleingesnede
voor 1,25 liter: - zout - peper - citroensap - pimentpoeder - plakjes citroen - 1/2 bos selder
voor 2 liter: - zout - aroma - 2 bananen - citroensap - 1 laurierblad - blaadje foelie - pepe
voor 2 liter: - zout - peper - ve-tsin - 50 gram rijst - 100 gram tauge - 250 gram kippepoelet
- 1 ui - 1/2 knolselderij - 1 teentje(s) knoflook - 4 eetlepel(s) olijfolie - 125 milliliter koo
- room - 2 uien - 2 appels - 1 liter water - 1 eetlepel roomboter - 1 theelepel currypoeder -
- bieslook - garnering - room of mascarpone - scheutje olijfolie - 1 prei (in stukken) - 2 kopp
- scheutje room - 1 theelepel zout - 1 theelepel kerrie - 1 gekookte aardappel - 1 liter kokend
- 1 sjalotje - 25 gram boter - snufje suiker - 1 dl. rode wijn - 50 gram zuurkool - 70 gram rod
- 1 ui - zout naar smaak - 1 teen knoflook - 2 eetlepels olie - 1 eetlepel suiker - 1 theelepel
- 25 gram wortel - 100 gram kipfilet - 2 verse bosuitjes - 6 eetlepels azijn - 40 gram bamboesch
- 2 dunne preien - 1 laurierblaadje - 2 schouderkarbonades - 1 boerenrookworst (250 g) - 300 g s
- 8 frankfurters - 2-3 eetlepels olie - 1 teentje knoflook - 2 laurierblaadje(s) - wortel, in gr
- 25 gram boter - 2 eetlepel bloem - 300 gram soepvlees - 2 laurierblaadje(s) - 70 gram tomatenp
- 2 knoflook - 1 snufje zout - 1 snufje peper - 1 dl wijnazijn - 1 handvol bloem - 3 dl visboui
- 1 Ui - 100 ml room - 25 gram boter - 20 gram bloem - 200 gram mosselen - 1 blokje visbouillon
- beetje peper - 1 theelepel zout - 1 liter kokend water - 1/4 prei(biologisch) - 1 bospeentje(b
- beetje olijfolie - 1/2 ui in stukken - zout en peper naar smaak - 1 soepkom broccoli roosjes -
- 0,5 liter water - 2 dl witte wijn - 1 bouillonblokje - 3 paprika's geel - 1 theelepel sambal
- 2 komkommers - 3 eetlepels walnotenolie - zout en peper naar smaak - 1 teen knoflook (geperst)
- zout - aroma - peper - 1 laurierblad - 70 gram bloem - 2 kruidnagels - 1/2 blaadje foelie -
- zout - aroma - 1/2 prei - 1 wortel - 1 eierdooier - 40 gram bloem - 35 gram roomboter - 350
- zout - aroma - peper - 400 gram kipfilet - 1/2 laurierblaadje - 60 gram vermicelli - enige t
- 1 ui - 2 courgettes - 3 el Becel Keuken - 1 grote rode paprika - 750 ml groentebouillon - 3 e
- tijm - foelie - 40 g bloem - 500 g prei - 8 dl bouillon - 1 rode paprika - 2 el 20+-smeerkaa
- zout - 2 el olie - 1 tl tijm - 1 aardappel - 500 g witlof - versgemalen peper - 50 g Becel p
- 4 eetlepels mayonaise - 200 gram farfalle pasta - 1 teen uitgeperste knoflook - 1 schoongeboend
- koud water - 1 theelepel zout - 2 sneetjes witbrood - 4 eetepels olijfolie - 3 eetlepels sherr
- zout - 1 ui - 1 cm trassi - 1/2 citroen - 200 gr tauge - 4 dl kokosmelk - 1 teen knoflook -
- 1 ui - 1 appel - 40 gram bloem - 6 eetlepels room - 1 eetlepel kerrie - 1,25 liter bouillon
- 1 ui - 100 ml melk - 1 sternanijs - 100 ml slagroom - 1 teen knoflook - 500 g champignons -
- 1 kip heel - 125 g tauge - 1 eetlepel olie - 1 kippenbouillontablet - 1 citroen in 6 partjes
- peper en zout - sap van 1 citroen - reepje citroenschil - 2 eieren, losgeklopt - 6 zwarte pepe
- 1 ui - 2 theelepels zout - 2 teentjes knoflook - 1 liter gekookt water - 1 eetlepel tomatenpur
- 4 uien - 2 eetlepels bloem - 4 plakjes bladerdeeg - 3 eetlepels roomboter - Zout, peper naar s
- 1 eetl. lichte sojasaus - 1 1/2 liter kippenbouillon - 150 g soep- of roerbaknoedels - 3 kipfil
- 1 liter water - 3 eetlepels misopasta - 1 blok zachte tahoe, in blokjes - 2 lente-uitjes, diago
- 1 el olijfolie - 1,5 liter water - 1 tl garam masala - 2 uien, fijngehakt - 400 gr kidneybonen
- 4 eieren - 200 gram rijst - citroensap optioneel - 1 eetl plantaardige olie - 100 gram soe-oen
- 1 ui - 4 cassaves - 2 liter water - 6 pimentkorrels - 2 takken selderij - 100 gr. zoutvlees
- 2 eetlepels ketjap - 2 liter kipbouillon - 100 gr Chinese noedels - 8 lente-uitjes, versnipperd
- 8 ijsblokjes - 1 teen knoflook - 3 rode paprika's - 1 komkommer, geschild - 6 el olijfolie ext
- 4 el olie - 1/2 limoen - 1 el maizena - 75 g waterkers - 1 sjalot, gesnipperd - 250 g kipfil
- tijm - boter - 4 grote uien - 25 gram boter - 2 theelepels peper - 4 sneetjes witbrood - 1,2
- zout - 1 el boter - nootmuskaat - fleur de sel - 1 takje tijm - 1 laurierblad - 100 ml witte
- 10 pruimen - 1 vanillestokje - 4 velletjes gelatine - 250 ml halfvolle melk - 1 eetlepel vanil
- zout - 2 tomaten - limoensap - olijfolie - 2 wortelen - peterselie - pitabroden - cayennep
- 6 el olijfolie - 3 takjes tijm - 1 laurierblad - 1 l runderbouillon - 8 plakken pancetta - 50
- bosje koriander - 1 ui, gesnipperd - 1 groot blik kokosmelk - 2 tenen knoflook, gehakt - 1 tl
- 2 el olijfolie - 1 ui, gesnipperd - zachte roomboter - 200 ml koude slagroom - 16 sneetjes sto
- 1 tl zout - 45 ml olie - 150 ml bier - 2 kruidnagels - 500 ml visbouillon - sap van 2 limoene
- sap van 1 limoen - 300 ml kokosmelk - 500 ml kippenbouillon - 200 g gare rijst noedels - 100 g
- 40 gr boter - room naar smaak - 2 eetlepels bloem - citroensap naar smaak - 1,25 liter vleesbo
- zout en peper - 375 ml. water - 2 rijpe advocado - blikje zoete mais - 1 eetlepel limoensap -
- zout - peper - citroensap - 15 gram margarine - 4 deciliter bouillon - 50 gram gekookte ham
- 6 plakjes rauwe ham - 1/2 theel. koekkruiden - 2 lente-/bosuitjes, in ringen - 6 soepstengels s
- 1 ui, in halve ringen - ca. 125 g Chinese mie - 3 eetlepels plantaardige olie - gebakken uitjes
- 1 tl tijmblaadjes - 100g (wilde) spinazie - evt. 100 g bietenblad - 1 rode ui, fijngesneden -
- 3 takjes tijm - 1 laurierblad - 6 el olijfolie - 500 g wijnzuurkool - 1 l runderbouillon - 8
- 1 bol knoflook - 1 kruimige aardappel - 20 g roomboter - 1 l groentebouillon - 125 ml slagroom
- 1 pijpkaneel - 3 champignons - 1 el olijfolie - 4 rijpe tomaten - klein stukje prei - 3 blaa
4 tomaten 400 ml water 200 ml kokosmelk 1 bosje bospeentjes 1 groene chilipeper 150 gram basmat
- 1 ui - 8 dl water - 150 g chorizo - 1 teentje knoflook - 8 blaadjes verse basilicum - 2 table
- 1 ui - 1 bloemkool - 1 aardappel - 800 ml water - 100 gram bacon - 2 sneetjes brood - 3 teen
- zure room - zout en peper - 1 ui, gesnipperd - 1 tl tijmblaadjes - 150 g rode linzen - 2 el p
- 1 komkommer - 6 dl druivensap, wit - 2 el Griekse yoghurt - 2 el munt, fijngehakt - 400 g vruc
- 1 ui - zout en peper - 1 knolselderij - 1 slagersrookworst - 100 ml halfvolle melk - 1,5 l
- 1 prei - 2 eieren - 50 gram boter - 30 gram bloem - 100 ml slagroom - 50 gram gerookte zalm
- 40 g boter - 1,5 dl room - zout en peper - 125 g grijze garnalen - 1 blokje kippenbouillon -
- 1 wortel - olijfolie - 100 ml room - 2 sjalotten - peper - zout - 300 g kipfilet - 1 l kippe
- 1 ui - 1 dl room - 1 el bloem - 1 courgette - 1 teentje look - 4 cl olijfolie - 1 klontje bo
- 125 ml creme fraîche - 75 g geraspte gruyere - 8-12 sneetjes stokbrood - olijfolie om te bes
- zout - peper - 2 uien - olijfolie - peterselie - nootmuskaat - 1 dl slagroom - 2 laurierbl
- peper - 2 uien - zeezout - 6 tomaten - olijfolie - 1 bos wortelen - 200gr kleine pasta - 1