Goulashsoep
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit de boter in een soeppan en bak het vlees in 3 min. rondom bruin.

Bak de ui, knoflook en paprika 5 min. mee op laag vuur. Doe het paprikapoeder, de bloem en tomatenpuree erbij en bak 2 min. mee. Voeg 1 1/2 liter water met de bouillontabletten en laurier toe en breng aan de kook.

Laat afgedekt 2 1/2 uur koken op laag vuur.
Snijd de aardappelen in blokjes. Voeg toe en laat 30 min. koken.

Lekker met peterselie en zure room.



Beoordeel het recept:

 (90 stemmen)



Bron: Allerhande

Door: