Italiaanse mosselsoep
(1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Was de bleekselderij en snijd de selderij in dunne boogjes. Smelt de boter in een diepe pan en bak hierin de ui met de bleekselderij glazig (5 minuten). Roer de bloem erdoor en laat het mengsel 1 minuut zachtjes pruttelen.

Voeg er al roerende 8 dl water aan toe en breng de soep aan de kook. Voeg de bouillonblokjes toe en roer tot ze zijn opgelost. Kook de soep 10 minuten op een matig vuur.

Voeg een paar minuten voor het opdienen de mosselen, de helft van de room en de Pesto toe. Verdeel de rest van de room over 4 soepkoppen, schep de soep erover en strooi de basilicum erover.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Grand Italia

Door: