Ajo Blanco (Koude Knoflooksoep)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten


  • garnering:

Bereidingswijze

De amandelen zonder bruin velletje in de blender doen en met de momentschakelaar fijn pureren.(voor mensen die de plenty-mix hebben kunnen het heel fijn krijgen in het kleine bakje).Hoe u ameldelen kunt ontvellen staat in notities.
Giet 0,25 liter koud water bij de amandelen in uw blender. Scheur de sneetjes brood in stukken en doe deze ook in de blender.Voeg ook de overige ingredienten toe.
Deksel erop en laat de blender ongeveer 20 seconden mixen totdat de soep is gebonden en glad is.
Deksel een beetje oplichten en terwijl de machine mixt de beker aanvullen met koud water tot een liter.Meteen daarna uitzetten.Soep minimaal een uur laten koelen in de koelkast.

Wanneer u de soep serveert: doet u enkele gekoelde witte druiven (zonder pit) of bolletjes Galia meloen in elke soepkom.Serveren met brood.



 

 



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Blenderworkshop.nl

Door: ReceptenVandaag