Champignonroomsoep
(2.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Veeg de champignons schoon; snijd de onderkant van de steeltjes als er veel aarde aan zit. Snijd de champignons in stukken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Smelt de boter in een soeppan. Bak de champignons enkele minuten. Bestrooi ze met zout en peper. Schep de ui, knoflook en steranijs erdoor en bak nog 3 minuten op hoog vuur.

2. Schenk de bouillon in de pan en laat de soep 15 minuten sudderen. Verwijder de steranijs. Voeg de Philadelphia Naturel, melk en slagroom toe. Roer goed en breng opnieuw aan de kook. Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine. Neem de soep van het vuur.

3. Snijd de bacon in reepjes. Bak ze in een droge koekenpan met antiaanbaklaag krokant. Verdeel de champignonsoep over de borden en garneer met de bacon.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Philadelphia

Door: