Marokkaanse bonensoep
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • 1 - Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Doe de olijfolie in een grote pan en hierin de ui, knoflook en gember gedurende 5 minuten aanbakken.

2. Voeg water, kidneybonen, kikkererwten, tomaten, wortels, bleekselderij, garam masala, kardemom, cayennepeper en komijn toe. Breng het aan de kook en laat het een paar minuten koken, zet daarna het vuur lager en laat het 1 tot 1,5 uur zachtjes koken, totdat de bonen zacht zijn.

3. Pureer de helft van de soep met een staafmixer of keukenmachine en giet dit terug bij de rest van de soep. Roer goed en serveer direct.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Allrecipes

Door: