Breng de bouillon aan de kook en kook de broccoli 7-8 minuten op laag vuur tot hij zacht maar nog felgroen is. Giet af en bewaar het kookvocht. Pureer de broccoli met een scheutje kookvocht in een blender. Voeg zo nodig extra kookvocht toe voor een fluwelige textuur. Schenk de puree in de pan. Warm de soep op en verdun hem zo nodig. Breng op smaak en schep de soep in kommen. Garneer de broccolisoep met geitenkaas en amandelschaafsel, maal wat peper erover, besprenkel met de olie en serveer.
Benodigdheden
Blender
Beoordeel het recept:
Bron: kookboek Gordon Ramsay maakt het makkelijk van Gordon Ramsay
Door: ReceptenVandaag
Gordon Ramsay is een britse chefkok die bekend staat om zijn rol als grofgebekte chef in zijn tv programma's 'Oorlog in de keuken (hells kitchen)' en 'Ramsay's Kitchen Nightmares'. Ramay bezit diverse top restaurants die samen maarliefst 7 Michelin-sterren bezitten, waaronder zijn restaurant uit lon...
Lees Meer