Bamisoep
(2.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af, spoel af onder de koude kraan en zet opzij tot gebruik.
2. Fruit de ui en knoflook in de olie tot de ui glazig is en schep het vlees erdoor.
3. Bak kort mee en voeg 2 theelepels gemalen witte peper toe.
4. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en laat op laag vuur 5 minuten doorkoken.
5. Roer de prei en bladselderij erdoor.
6. Verdeel de mie over soepkommen en schenk de bouillon met vlees en groenten erover.
7. Garneer met gebakken uitjes.

TIP! Dunne reepjes omelet zijn een lekkere garnering voor deze bamisoep.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Okokorecepten

Door: