Soep:
1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
2. Verwarm de oven voor op 200°
3. Schil en snij de bospeentjes in kleine blokjes
4. Verwijder de zaadlijst uit de chilipeper en snij hem in ringetjes
5. Snij de tomaten in stukjes
6. Breng de bospeentjes, chilipeper en de tomaten in de kokosmelk en het water aan de kook
7. Voeg het bouillonblokje, komijn en gemberpoeder toe en roer tot dit is opgelost
8. Laat de soep ongeveer 20 minuten gaar koken
Croutons:
1. Hak de knoflook fijn
2. Snij het brood in kleine blokjes
3. Bekleed de bakplaat met bakpapier
4. Verdeel het brood en knoflook over de bakplaat
5. Doe een scheutje olijfolie erover
6. Rooster het geheel gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven van 200°
Afwerking:
1. Mix de soep met de staafmixer glad
2. Doe een schep basmatirijst in het bord
Schep de soep hier over
3. Dien de soep warm op afgewerkt met de verse croutons
Beoordeel het recept:
Bron: wessalicious
Door: ReceptenVandaag