Verse tomatensoep met geitenkaascrostini
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in stukjes. Verkruimel de geitenkaas en hak de basilicum fijn. Verwarm de grill van de oven voor.

Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en schep hier de pastasaus bij. Voeg de groentebouillon, tomaten en doperwten toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken.

Snijd de ciabatta overlangs open en snijd elke helft in vier stukken. Rooster de stukken goudbruin onder de grill.

Bestrijk de crostini met pesto en verdeel de geitenkaas erover. Schuif de crostini nog even terug onder de hete grill en laat de kaas iets kleuren.

Schep ondertussen de tomatensoep in grote kommen en strooi de basilicum erover. Geef de crostini met geitenkaas er apart bij.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: