Tomatensoep met basilicum
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de korstjes van het brood en het brood vervolgens in blokjes. Schaaf mooie krullen van de Parmezaanse kaas en snijd de basilicum in reepjes.

Breng in een pan de pastasaus met de bouillon aan de kook. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.

Bak de broodblokjes in een koekenpan met olijfolie al omscheppend goudbruin. Roer de tomaatreepjes door de soep en warm ze 2 minuten mee.

Schep de tomatensoep in ruime kommen of diepe borden en strooi de zelfgebakken croutons en basilicum in het midden van elke kom. Garneer met de krullen Parmezaanse kaas.



Beoordeel het recept:

 (15 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: