Verhit de bouillon en tomyam-pasta in een passende maat pan, samen met de limoenblaadjes, het citroengras, het limoensap, de vissaus, de chilipepers en de suiker.
Laat aan de kook komen, doe er de paddestoelen bij en laat die een paar minuten mee sudderen.
Laat de garnalen en lente-uitjes 2 tot 3 minuten meekoken, of tot de garnalen gaar, maar nog mals zijn.
Strooi een beetje koriander over de soep en zet de rest in een schaaltje op tafel, dan kunnen de mensen net zoveel nemen als ze willen.
Beoordeel het recept:
Bron: kookboek Nigella bijt van Nigella Lawson. © Uitgeverij Contact.
Door: ReceptenVandaag
Nigella Lawson is een kok die voor haar recepten kookboeken heeft geschreven. Haar bestsellers zijn 'Nigella bijt' en 'Nigella Express' met de lekkerste recepten. Ze heeft ook televisieprogramma's en is daarmee wereldwijd bekend geworden. Ze staat er bekend om dat ze recepten graag kort houdt om zo ...
Lees Meer