Wortel-venkelsoep
(3.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Snijd de bosuitjes, de venkel en de bleekselderij in stukken. Rasp de wortels, schil de aardappels en snijd deze in blokjes.

Verhit de olijfolie in een grote (soep)pan en fruit hierin de stukken bosui, venkel en bleekselderij, de wortelrasp en het komijnpoeder in 5 minuten aan met het deksel op de pan.

Voeg dan de aardappelblokjes en de bouillon toe en laat het zo 10 minuten zachtjes koken. Pureer het gerecht in de pan met een staafmixer, roer de slagroom erdoor en breng de soep op smaak met zout en peper.

Verdeel de soep over vier borden en garneer elk bord met wat peterselie.



Beoordeel het recept:

 (31 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: