Italiaanse gazpacho
(2.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 5Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Breng de pastasaus met de bouillon aan de kook in een soeppan. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.

Hak ondertussen de knoflook fijn. Pel en snipper de rode ui. Ontdoe de paprika van zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Schil de komkommer en snijd deze in partjes. Voeg dit alles toe aan de soep.

Haal de pan dan van het vuur, pureer het mengsel met de staafmixer en maak het lekker pittig op smaak met een beetje tabasco en een scheutje olijfolie. Laat de soep afkoelen buiten de koelkast en zet de pan daarna nog minimaal twee uur in de koelkast om echt door en door koud te worden.

Tip:



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: