Tomatensoep met geroosterde paprika en artisjokken
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Breng in een pan de saus aan de kook. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.

Snijd de tomaten in vieren en haal de zaadjes en het sap eruit. Snijd het overgebleven vruchtvlees in kleine stukjes en meng deze 2 minuten voor het einde van de kooktijd door de soep.

Snijd ondertussen de geroosterde paprika, de artisjokken en de basilicumblaadjes fijn en meng dit met elkaar. Verdeel dit mengsel over de soepkommen en schenk de soep erbovenop. Schaaf tot slot van de Parmezaanse kaas wat mooie krullen en garneer hier de soep mee.

Lekker met ciabattabrood met pesto.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Bertolli

Door: