Pittige tomatensoep met gember-peperroom
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten


  • Materialen

Bereidingswijze

Bereiden
In soeppan olie verhitten en ui en knoflook in 3 min. zachtjes glazig fruiten. Chilipoeder en tomatenpuree 3-4 min. meebakken. Tomatenstukjes en bouillon toevoegen, aan de kook brengen en soep 20 min. zachtjes laten koken. In kom slagroom met gemberpoeder, peper en 1/2 tl zout halfstijf kloppen. Met staafmixer tomatenmengsel tot gladde soep pureren. Tomatensoep over vier diepe borden verdelen. Over bolle kant van lepel gemberroom in midden van soep schenken. Wat peper erboven malen en peterselie erover strooien.



Beoordeel het recept:

 (15 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: