Vissoep met tonijnstokbrood
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 10 - Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bereiden
Oven op 180 °C voorverwarmen. Stokbrood in 8-10 min. afbakken. In pan broccoli 5 min. koken. Broccoli afgieten en kleiner snijden. Bosui wassen en in ringen snijden. In pan vissoep zachtjes verwarmen. Tonijn afgieten en goed met roomkaas mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en met tonijn-roomkaasmengsel besmeren. Broccoli aan vissoep toevoegen. Vissoep over vier borden verdelen en met bosui garneren. Stokbrood ernaast leggen.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: