Romige preisoep
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Bereiden
Oven voorverwarmen op 225 °C en kaas-uienstokbrood in 6 min. afbakken. In (soep)pan boter smelten. Prei (handvol ringetjes achterhouden) en aardappel toevoegen en 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en geheel 10 min. zachtjes laten koken. Slagroom toevoegen en groenten met staafmixer kort pureren, tot gladde soep ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier diepe borden verdelen en kipreepjes en achtergehouden prei erover strooien. Kaas-uienstokbrood in plakken snijden en bij soep serveren.



Beoordeel het recept:

 (41 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: