Meloensoep
(3.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 5 - Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten


  • Materialen

Bereidingswijze

Voorbereiden
Meloen halveren, met lepel pitjes eruit scheppen en meloen in parten snijden. Vruchtvlees lossnijden van schil en in stukken verdelen. Stukken meloen in blender of keukenmachine met port en suiker tot gladde soep pureren. Sinaasappelsap en citroensap naar smaak erdoor roeren, eventueel nog wat suiker toevoegen. Soep in koelkast in 2-3 uur door en door koud laten worden.

Bereiden
Soep in vier kleine, diepe borden scheppen en takje bessen of plakjes aardbei als garnering erin leggen.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: