Bleekselderijsoep met kastanjechampignons
(3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snij de selderij in grove stukken.

Verhit de boter in de pan en bak daar  3 minuten de selderij, de knoflook,  en de champignons in.

Doe alles vanuit de pan in de blender. Voeg het soepblokje en aardappel  toe en doe er kokend water bij tot de ingrediënten net onder komen te staan.. (kan alleen in hittebestendige bekers!) en laat het even pureren. Terwijl de blender draait kokend water blijven opgieten tot ongeveer een liter. zout en peper naar smaak.

Verdeel de soep in 4 borden. In ieder bord een lepel crème fraîche doen.  

 



Beoordeel het recept:

 (40 stemmen)



Bron: Blenderworkshop.nl

Door: