Asperge- Venkelsoep (vegetarisch)
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Doe de olijfolie, ui en bosuitjes in een grote soeppan en laat ze 2 minuten zachtjes fruiten.

Voeg de aardappel, de venkel en de helft van de asperges toe en laat ze 2 minuten al roerend meefruiten.

Giet het water erbij en voeg de bouillontabletten samen met de kruiden toe. Breng het geheel aan de kook, dek de pan af en laat de soep 20 minuten zachtjes koken tot alle groenten zacht zijn.

Pureer de soep en de room in de blender. Giet de soep terug in de pan. Voeg de overgebleven helft van de asperges toe aan de soep en laat de soep nog 5 minuten zachtjes op het vuur staan.

Voeg peper en/of zout toe naar smaak.



Beoordeel het recept:

 (11 stemmen)



Bron: Blenderworkshop.nl

Door: