Kerriesoep met appel en kipblokjes
(3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui.
Maak de wortel en bleekselderij schoon en snijd deze in stukjes.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
Snijd de bosui in ringen.
Fruit in een pan met boter de ui en kerrie ca. 3 minuten.
Voeg de wortel, bleekselderij en appel toe en fruit deze ca. 3 minuten mee.
Meng de bloem al omscheppend door het groentemengsel en laat de bloem kort garen.
Voeg al roerende de kippenbouillon toe en kook de soep ca. 15 minuten afgedekt op zacht vuur. Voeg 50 ml kookroom toe en pureer de soep met de staafmixer.
Breng de soep op smaak met zout en peper.
Garneer de soep met de overige kookroom, kipblokjes en bosui.



Beoordeel het recept:

 (25 stemmen)



Bron: Silvo

Door: