Italiaanse maaltijdsoep met broccoli
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 12Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Broccoli- en bloemkoolroosjes wat kleiner snijden.
Tomaten halveren, zaadjes en vocht verwijderen en in blokjes snijden.
Bleekselderij en wortel in plakjes snijden.
De groenten wassen en uit laten lekken.
De ui pellen en klein snijden.
In een soeppan het gehakt rul bakken.
De ui en de groenten erbij doen en 2 minuten roerbakken.
Het water erbij schenken, alles aan de kook brengen en 15 minuten zachtjes laten koken. Regelmatig omroeren.
Dan de tomatofrito, de spaghettini en de kruidenbouillontabletten erbij doen en nog 15 minuten zachtjes laten koken. Regelmatig roeren.
De laatste 5 minuten de bieslook en oregano erdoor roeren.
De soep in soepkommen of diepe borden serveren.
Strooi er een eetlepel geraspte kaas over.



Beoordeel het recept:

 (41 stemmen)



Bron: Silvo

Door: