- 150 ml melk - 250 ml slagroom - 2 eieren, losgeklopt - bloem voor het bestuiven - 400 g pure c
- sap van 1 citroen - 225 g volkorenmeel - 1 theelepel kaneel - 50 ml lichte olijfolie - 1½ t
600 g roomkaas 150 g tarwebiscuits 150 g fijne kristalsuiker 75 g boter, gesmolten of heel zacht
- 150 g suiker - 100 ml rode port - 3 eieren, losgeklopt - 50 ml sinaasappelsap - 50 g roomboter
- 5 eieren - 200 g bloem - 100 g kristalsuiker - 200 g boter, in blokjes - 100 g witte basterdsu
- 1 ei - zout - 1 eidooier - 2 blaadjes gelatine - 200 ml creme fraiche - 2 zakjes vanille
voor de vulling - 1 kg rabarber (vuil gewicht) - 300 g fijne kristalsuiker voor het deeg - 150
- 1 vanillestokje - 500 g mascarpone - 100 ml koffieroom - 3 eetlepels suiker - 3 eetlepels grap
- 1 citroen - 1 eetlepel custard - 4 eetlepels suiker - 150 g basterdsuiker - 2 eetlepels abriko
- 3 eieren - 125 g bloem - 130 g suiker - poedersuiker - 100 g rozijnen - 1 eetlepel kaneel -
- 150 g glutenvrije koekjes (bijv. maïskoekjes met chocolade, pakje a 150 g) - 75 g roomboter onge
- 1 ei - 50 g suiker - 2-3 tl kaneel - 50 g rozijnen - 1 pak Koopmans Appelkruimeltaart - 100 g
- 1 pak Koopmans Appeltaart - 1 ei - 175 g boter - 1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
- 1 ei - 50 g suiker - 75 g rozijnen - 2 a 3 tl kaneel - 1 pak Koopmans Appeltaart - 175 g room
- 1 el rum - 2 eieren - 500 g kwark - 100 g suiker - 500 g kersen - 1 zakje vanillesuiker - 1
Voor het deeg: - 1/2 pak (225 gram) Koopmans Witbrood - 85 ml handwarm water - 75 g boter - 1 za
Voor het deeg: - 200 g Koopmans Kristalbloem - 100 g suiker - mespuntje zout - 150 g boter of ma
- 1 ei - 175 g boter - 1 pak Koopmans Appeltaart vulling: - 2 el custard - 2 zakjes vanillesuik
- 2 eieren - 2 el melk - 2 el melk - 2 dl melk - 75 g boter - 150 g boter - 1 el suiker - 75
- 3 el melk - 3 eiwitten - 1 eidooier - 0,5 dl kirsch - 25 g suiker - 0,5 l slagroom - 100 g s
- 3 eiwitten - 6 eidooiers - 125 g suiker - 1 tl citroenrasp - 30 g Koopmans Maïzena - 80 g Ko
- 3 Eieren - 1 eetlepel bloem - 500 gram Bladerdeeg - 200 gram Rijpe Abrikozen - 3 eetlepels Abr
- 2 eieren - mespunt zout - 150 gram suiker - 150 gram cakemeel - 30 gram basterdsuiker - 1 the
voor 4-8 personen: - zout - 1 ei - peper - 300 gram bloem - 5 eetlepels melk - 1 zakje bakpoed
- 1 ei - 225 g bloem - 50 g fijne kristalsuiker - 1 theelepel (5 ml) bakpoeder - 25 g zachte, on
- 6 eieren - 2 citroen - 100 gram boter - 225 gram suiker - 2 eetlepels bloem - 500 gram ricot
- 6 eierdooiers - 200 gram suiker - 50 gram maïzena - 1 handvol bloem - 250 gram roomboter - 1
- 6 eieren - 2 citroenen - 100 gram boter - 225 gram suiker - 500 gram ricotta - 2 eetlepels bl
- 3 eieren - 150 gram bloem - 2 gesnipperde uien - 2 eetlepels olijfolie - 200 ml creme fraiche
- 25g suiker - poedersuiker - 1/4 liter slagroom - 1 cake, in plakjes - 1 pot HAK Frambozen - 1
- zout - 150 g pizzakaas - 225 g tarwebloem - 3 scharreleieren - 225 g magere kwark - (versgema
- 1 appel - snufje kaneel - 1 theelepel suiker - 2 bladerdeegvelletjes - 2 theelepels bruine bas
- 25 gram boter - 115 gram kwark - mandarijnpartjes - 25 gram basterdsuiker - 50 gram verkruimel
Voor de cake: - 3 eieren - 200 ml slagroom - 1 pak Dr. Oetker Wolken Chocolade Voor de decorat
- 1 cake - advocaat - 2 zakjes klopfix - 500 ml verse slagroom - 2 zakjes vanillesuiker - 1 of
- 1 ei - poedersuiker - 200 gr suiker - 1 sinaasappel - 250 ml slagroom - 200 gr roomboter - 3
- 2 eieren - 50 g bloem - 125 g boter - 2 eierdooiers - 50 ml limoensap - 125 g pure chocolade
- 250 gr bloem - 4 eetlepels water - 3 eetlepels suiker - 6 appels (granny smith) - 125 gr gezou
- 2 eieren - 1,5dl melk - 250gr zachte boter - 100gr basterd suiker - 250gr gezeefde bloem - en
- snufje kaneel - 200 gram suiker - 50 a 100 gr boter - 4 a 6 plakjes bladerdeeg - 5 appels (gou
- 100 g rietsuiker - 150 g volle roomkaas - 3 middelgrote eieren - 150 g amandelspijs, fijngehakt
Voor de bodem: - 120 gram bloem - 1/4 theelepel zout - 115 gram ongezouten roomboter - 1/2 theel
- 150 g boter - 150 ml citroensap - 210 g fijne kristalsuiker - 6 eieren, waarvan 4 gesplitst -
- 60 g boter - 1 eidooier - 75 g rozijnen - kristalsuiker - 100 g rietsuiker - 75 g sultanarozi
- 125 ml slagroom - 4 el gemalen kaneel - 12 eieren, gesplitst - 150 g bloem, gezeefd - 1 zakje
- 3 eieren - 50 g poedersuiker - 1 citroen, schoongeboend - 50 g witte basterdsuiker - 150 g tar
Voor het chocolade glazuur: - 300 ml room - 100 g fijne suiker - 100 g glucosestroop - 100 g ro
- 200 g bloem - 2 el poedersuiker - 100 g koude boter, in kleine blokjes Voor chocoladevulling:
- 250 ml slagroom - 50 g pure chocolade - 60 g boter, fijngehakt - 220 g fijne kristalsuiker - 1
- Boter - Zakje m&m’s - 200 ml water - Zak met kitkats erin - Nutella (of gewone pasta) - Cho
- 6 eieren - 500 g ricotta - 200 g geraspte parmezaanse kaas - 100 g pitloze olijven, bijvoorbeel
- 600 g ricotta - 350 g mascarpone - 50 g pijnboompitten - sap van 3 citroenen - 200 g creme f
- zout - olijfolie - 250 g bloem - 50 g suiker - 250 ml melk - 1 el honing - ½ tl droge gis
- 75 g bloem - 3 el cacao - 1 tl bakpoeder - 8 eieren, gesplitst - 300 g fijne kristalsuiker -
- 60 g boter - 100 g bloem - 60 g fijne kristalsuiker - 1 tl geraspte sinaasappelschil - 3 el ge
- 3 el suiker - 2 el maïzena - 2 Ã 3 el cacao - 500 ml slagroom - 2 repen witte chocolade -
- 1 limoen - 250 ml yoghurt - 1 granaatappel - 3 eieren, gesplitst - 150 g magere biokwark - 50
- kaneel - 1 sinaasappel - evt poedersuiker - 125 g creme fraiche - bloem, om te bestuiven - 1
- 6 tl gelatinepoeder - 20 (kant-en-klare) crepes - 4 potjes lemon curd à 320 g - rasp van 1 c
- 2 eieren - 180 g boter - poedersuiker - 100 ml honing - 2 rollen koekjes (bijv. Oreo) - 100
- 4 eetl. advocaat - 200 g gepelde amandelen - 150 g boter1 eetl. melk - 200 g zelfrijzend bakmee
- zout - 1 citroen - 1 eidooier - 125 gram roomboter - 1 theelepel kaneel - 1 eetlepel custard
- 1/2 tl zout - 2 tl kaneel - 1 ei (gesplitst) - 250 g koude boter - 2 el abrikozenjam - 250 g
- 3 eieren - lemoncurd - 100 gr ricotta - 150 gram suiker - 150 gram roomboter - zeste van een
- 2 dl stroop - 150 gram boter - 230 gram bloem - 3 stuk(s) eieren - 120 gram pecannoten - 1 tl
- 60 g boter - snufje zout - 1 el kaneel - 1 tl bakpoeder - 2 el kristalsuiker - 125 g kristals
- 2 eieren - 100 gram suiker - 6 eetlepels gesmolten boter - klein scheutje vanille essence - 2
Voor de bodem: - snufje zout - 150 gram bloem - 35 gram poedersuiker - 125 gram koude roomboter,
Voor de rabarber: - 5 eetl suiker - 750 gr rabarber - 3 eetl custardpoeder - eventueel een drupj
- 6 cakes - 6 koekjes - rozenwater - 20 gr suiker - 100 gr marsepein - 0.1 liter slagroom
- 2 eieren - 125 gr boter - 2 eierdooiers - 4 eetlepels suiker - 2 theelepels witte bloem - 1 r
Cakebodem: - 75 gr boter - 75 gr rietsuiker - 75 gr gezeefde bloem - 1 volle eetlepel cacao - 1
Voor de taart: - snufje zout - 4 eieren gesplitst - 1 pot aardbeienjam - 100 g poedersuiker - 2
- 4 eieren - 250 ml melk - 1/4 tl zout - 100 gram suiker - 2 tl vanille extract - 50 gram gesmo
- 1 ei (M) - 1 tl water - 80 g zachte roomboter of margarine - 150 g amandelspijs (bijv. Dr. Oetk
- 8 eieren - 175 g boter - 500 ml melk - 350 g bloem - poedersuiker - 2 x 250 g ricotta - 2 ee
- 1 el melk - 1 tl kaneel - 300 g bloem - 250 g noten - 1 tl bakpoeder - 1 el citroenrasp - 1,
Voor het deeg: - 20 ml water - 1 eierdooier - 20 gram suiker - 125 gram bloem - 60 gram licht g
- kaneel - 150 g rozijnen - 150 g havermout - 250 g roomboter - 300 g zelfrijzend bakmeel - 300
- 3 eieren - 150 gram boter - 150 gram suiker - 1 zakje vanillesuiker - 100 gram witte chocolade
Voor de bodem: - 4 eieren - snuf zeezout - 200 gram bloem - 1 onbespoten citroen - 50 gram w
Voor de bodem: - 60 gram roomboter - 150 gram mariakoekjes Voor de vulling: - 1 mango - 250
- 4-6 appels - een half ei - poedersuiker - 260 gram bloem - snuf grof zeezout - 1 theelepel b
- 40 gram havermout - 4 eetlepels kaneel - 200 milliliter melk - een flinke hand rozijnen - 150
Voor de bodem: - 1 pak bastognekoeken - 50 gram ongezouten roomboter Voor de vulling: - 2 eie
Voor de bodem: - een half ei - 150 gram bloem - 75 gram suiker - 100 gram boter op kamertemperat
- 75 gram roomboter - 250 gram mascarpone - 25 gram poedersuiker - 125 milliliter slagroom - 2 o
- losgeklopt ei - 2 grote appels - 50 gram krenten - 50 gram rozijnen - 2 eetlepels suiker - 1
- 175 ml kokend water - 1 zakje vanillesuiker - 140 gram kristalsuiker - 1 groot ei, losgeklopt
- 4 eieren - 2 bananen - 240 gram bloem - 1 mespunt zout - 300 gram suiker - 1 mespunt kaneel
- 1 Snickers - 150 ml water - 1 pak Brownie mix - 100 gram chocolade - 2 eetlepels pindakaas -
- 6 eetlepels schenkstroop - 100 gram blanke rozijnen - een half zakje vanillesuiker - 80 gram ha
- zout - peper - olijfolie - 1 el ketjap - 1 vel bladerdeeg - 50 g zijden tofu - 1 tl garam ma
Voor de bodem: - 250 gram oreo’s - 100 gram gesmolten boter Voor de karamellaag: - 1 blikje ge
- 2 eieren - 250 g peen - 200 g feta - 10 bladerdeeg - 5 stengels bosui - 125 g belegen kaas -
- 4 eieren - 6 plakjes bladerdeeg - 100 g jonge kaas, in blokjes - 2 grote preien, in grove ringe
- klont roomboter - 250 g cantharellen - 6 plakjes bladerdeeg - 8 pruimtomaten (roma) - 2 el zac
- 3 eieren - 200 g peen - 200 g feta - 1 el mosterd - 300 g pastinaak - 300 g gele biet - 50 g
- zout - 2 eieren - 75 g bloem - 60 g boter - 1 eidooier - 50 ml slagroom - 220 g frambozen -
Deeg: - 1 eidooier - snufje zout - 120 gram bloem - 30 gram poedersuiker - 60 gram koude roomb
voor de bodem: - 2 tl kaneel - 200 gram bloem - 200 gram boter - 16 gram vanillesuiker - 160 gr
De koekbodem: - 300 gram bloem - 150 gram koude boter - 150 mililiter koud water - 3 eetlepels p
Voor de koek: - Half ei - snufje zout - 150 gr bloem - 50 gr suiker - 100 gr roomboter Voor de