Bekleed de bodem van een springvorm met plakjes cake
Week de witte gelatineblaadjes 4 á 5 minuten in koud water
Klop de slagroom in een kom stijf met een zakje vanillesuiker
Klop de kwark in een andere kom los met 25g suiker
Giet de inhoud van de pot HAK Frambozen in een zeef en vang het sap op
Meet 100ml van het frambozensap af, verwarm in een steelpannetje (niet koken!) en zet het vuur uit
Knijp de gelatineblaadjes uit, doe ze bij het frambozensap en roer tot de gelatineblaadjes zijn opgelost
Schep de slagroom door de kwark en roer er het frambozensap en de uitgelekte frambozen door
Doe het mengsel in de met cake beklede springvorm, dek af en zet 2 uur in de koelkast
Garneer de Frambozenkwarktaart met verse frambozen en strooi er poedersuiker over.
Beoordeel het recept:
Bron: Hak
Door: ReceptenVandaag