Appelflaptaartje
  • Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • 15 - Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden. Schil daarna de appels en verwijder het klokkenhuis met een appelboor. Snijd daarna de appel in plakjes. Ik heb de appel in tweeën gesneden en daarna in plakjes.
2. Eventueel kan je over de plakjes appel een klein beetje citroensap sprenkelen, zodat de appel niet bruin wordt. Leg de stukjes appel op het bladerdeeg, ik heb de appelplakjes als een soort waaier neergelegd op het bladerdeeg.
3. Strooi een half theelepeltje suiker per appelflaptaartje en daaroverheen een snufje kaneel. Als laatste een theelepel bruine basterdsuiker per taartje zodat het taartje mooi bruin wordt.
4. Het appelflaptaartje kan nu voor ongeveer 25 minuten de oven in.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Lekker en Simpel

Door: