Kleine kruimeltaartjes met kaneelspijs
(2.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Haal de bakplaat uit de oven en plaats de bakvormpjes op de bakplaat.
2. Verwarm de oven voor.
3. Klop het ei in een kommetje met een vork los.
4. Mix de boter zacht in een beslagkom en voeg de taartmix toe. Mix vervolgens met de mixer net zo lang totdat er fijne kruimels ontstaan.
5. Voeg de andere helft van het losgeklopte ei en een theelepel water toe en meng dit nog even kort met de mixer tot een grof kruimelig deeg.
6. Verdeel 2/3 van het kruimeldeeg over de bakvormpjes en druk de kruimels aan.
7. Meng de amandelspijs met de kaneelmix, een eetlepel water en de rest van het losgeklopte ei.
8. Verdeel de kaneelspijs met een eetlepel over de 8 vormpjes en strooi de rest van het kruimeldeeg erover.
9. Plaats de bakplaat in het midden van de oven.
10. Bak de taartjes in ca. 25-30 minuten goudbruin en krokant en laat ze buiten de oven afkoelen.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: koopmans

Door: