Bosbessentaart
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

    Voor het deeg:

  • Voor de crème:

  • Voor de fruitlaag:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 180 graden en vet een bakvorm van 24 cm in. Het recept geeft bakken met de heteluchtoven aan.
2. Meng alle ingrediënten voor het deeg in een kom en rol het vervolgens uit om daarna de vorm te bekleden. Zorg dat de randen goed bekleed zijn.
3. Bak de bodem 30 minuten.
4. Breng voor de crèmelaag 2/3 van de melk aan de kook en klop de eierdooier met het suiker schuimig.
5. Voeg vervolgens bloem en maizena en de rest van de melk toe aan het ei- suikermengsel. Voeg vervolgens beetje bij beetje de warme melk toe en breng daarna het mengsel weer aan de kook. Laat wanneer het de juiste dikte heeft, het op een gekoeld plaatje onder een stukje huishoudfolie afkoelen.
6. Verdeel de crèmelaag over de taartbodem.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Iris

Door: