Snickerstaart
  • Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 14Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
2. Zeef het meel boven een kom.
3. Voeg de Brownie mix in een kom en meng dit met het water tot een glad beslag.
4. Beboter een taartvorm.
5. Giet 2/3 van het beslag in de vorm.
6. Snijd de Snickers in dunne plakjes en leg deze vervolgens op het deeg.
7. Verdeel naast de stukjes Snicker de pindakaas.
8. Strooi de helft van de pinda’s hier overheen.
9. Schenk dan de rest van het beslag hier overheen.
10. Zet de vorm in de oven en bak de taart in ongeveer 50 minuten gaar.
11. Haal de taart dan uit de oven en laat de taart volledig afkoelen.
12. Smelt ondertussen de chocolade in de magnetron of au bain marie.
13. Spatel, als de taart is afgekoeld, de chocolade over de top van de taart en druk vervolgens de pinda’s hierin.
14. Snijd de taart in kleine stukjes, hij is erg machtig. En dan serveren maar!



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Chicks love food

Door: ReceptenVandaag