Cranberryparfait met chocolade
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • ToetjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 20 - Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Breng in een pan een laag water aan de kook.
2. Klop in een kom de eidooiers met de suiker, vanillesuiker en wijn met de handmixer schuimig.
3. Hang de kom boven het kokende water en blijf kloppen tot het mengsel een dikschuimige vla wordt.
4. Laat de vla wat afkoelen.
5. Klop de slagroom stijf en spatel de vla, cranberry’s en chocolade er luchtig door.
6. Schenk dit in de vorm of in de glazen.
7. Laat de parfait in de diepvries bevriezen: de glazen 1 uur en de cakevorm 2-3 uur.
8. Garneer de glazen met een chocolaatje, gedroogde cranberry’s en een blaadje munt. Of snijd de parfait in de vorm in 8 plakken. Serveer deze op bordjes gegarneerd met cranberry’s en chocolade en munt.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Toetjes recepten

Door: