1. Smelt de chocolade au bain-marie met de yoghurt.
2. Laat de gelatine even weken in een bak met koud water.
3. Rasp de schil van de limoen en voeg deze toe aan het chocolade-yoghurt mengsel.
4. Pers de limoen uit en doe ook het sap erbij.
5. Voeg tot slot het merg uit het vanille stokje toe.
6. Los de gelatine op in het mengsel en roer alles goed door.
7. Giet het mengsel in een maatbeker en vul zorgvuldig 4 kleine glaasjes met het mengsel.
8. Zet de glaasjes in de ijskast om de toetjes op te laten stijven.
9. Was de vruchtje en laat ze goed uit lekken.
10. Maak ze iets zoeter met 2 eetlepels honing.
12. Als de puddinkjes stijf zijn, dit duurt een uurtje of twee, maak je ze af met de vruchten.
Beoordeel het recept:
Bron: Culy
Door: ReceptenVandaag