Vanillepudding met verse vruchtensaus
Ster Ster Ster Ster Ster (5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • ToetjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de vellen fillodeeg.
3. Bestrijk de vellen met de boter en bestrooi ze met de poedersuiker en het amandelschaafsel.
4. Bak ze in 8-10 minuten tot ze bruin en krokant zijn.
5. Houd een paar takjes bessen apart en prak de rest van het fruit fijn.
6. Roer de honing door het fruit en breng het geheel in een steelpannetje aan de kook.
7. Haal het fruitmengsel direct van het vuur en roer de munt erdoor.
8. Breek de amandelkoek in grove stukken.
9. Stort de pudding en serveer die met het warme fruitmengsel, de krokante amandelbrokken en wat takjes rode bessen.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Paas recepten

Door: ReceptenVandaag