Heerlijk lichte frambozenmousse!
Ster Ster Ster (3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • ToetjesHoofdgroep
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Bewaar een paar frambozen voor de garnering en meng de rest met de poedersuiker. Laat even staan zodat de frambozen alle suiker hebben opgenomen.
2. Druk de frambozen door een zeef tot je ongeveer 10 eetlepels frambozensap bekomt.
3. Klop in 2 aparte vetvrije kommen de room op en het eiwit stijf.
4. Schep deze in een grote kom en meng voorzichtig de room, opgeklopt eiwit en frambozensap (ongeveer 10 el) onder elkaar. Niet te lang of te stevig, anders verlies het zijn luchtigheid.
5. Verdeel in potjes en laat zeker nog 1 uurtje in de koelkast afkoelen.
6. Garneer naar wens.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Missbakselblog

Door: ReceptenVandaag