Roodfruitcoupe met witte-chocoladeroom
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • ToetjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingredi├źnten


  • Materialen:

Bereidingswijze

1. In de kom aardbeien, frambozen en bramen voorzichtig door elkaar scheppen.
2. Boven de steelpan 100 g chocolade in stukjes breken.
3. De steelpan in een pan met kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten.
4. In een andere kom de slagroom bijna stijf kloppen. Gesmolten chocolade er voorzichtig door spatelen.
5. Van de rest van de chocolade met een dunschiller krullen schaven.
6. Deyoghurt over vier coupes verdelen en fruit erop leggen. Chocoladeroom erop scheppen.
7. Garneren met chocoladekrullen.



Beoordeel het recept:

 (14 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: