Mars mousse
(4.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • ToetjesHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Snij vier marsrepen in stukjes en laat ze samen met een scheutje melk (zo'n 50 ml) in een pannetje langzaam smelten op een laag vuurtje.
2. Voeg vier eetlepels ongezoet cacaopoeder toe en roer goed door tot je een egale massa krijgt.
3. Laat wat afkoelen, maar roer regelmatig eens om zodat er geen brokjes ontstaan.
4. Klop ondertussen 150 ml volle room stijf.
5. In een andere kom klop je drie eiwitten stijf.
6. Spatel beide voorzichtig onder de gesmolten chocolade.
7. Schep de mousse in schaaltjes, laat opstijven en decoreer voor het opdienen met room en chocoladeschaafsel.



Beoordeel het recept:

 (11 stemmen)



Bron: Junnekes recepten

Door: