Chocoladefondue
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • ToetjesHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten


  • fruit om te dopen:

Bereidingswijze

1. Rangschik het gesneden fruit op een schaal.
2. Maak nu snel de chocoladefondue, anders verkleurt het verse fruit (bedruppel appel en peer nu liever niet met wat citroensap, want dat proef je).
2. Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook. Draai het vuur uit en laat de room iets afkoelen (chocolade smelt al bij lichaamstemperatuur en mag niet te warm worden).
3. Verbrokkel de chocolade erboven en roer goed door, zodat de chocolade smelt en een mooie smeuïge massa ontstaat.
4. Schenk de chocolademassa over in de chocoladefondueset en roer de likeur erdoor.
5. Houd de chocolade warm boven een waxinelichtje en zet de schaal fruit erbij op tafel.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: dit chocoladefo

Door: