Fruitsoepje met sorbet
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • ToetjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingredi├źnten

    75 g suiker
    100 g kersen
    1 kaneelstokje
    300 g aardbeien
    100 g frambozen
    2 stuks steranijs
    3 dl wijn, droge, witte
    4 bolletjes citroensorbet (of pompelmoessorbet)

Bereidingswijze

1
Breng de wijn aan de kook met de suiker, de kaneel en de steranijs. Dek af en laat 15 minuten zachtjes koken.

2
Doe er het fruit bij, roer even door en neem van het vuur. Laat afkoelen. Verwijder het kaneelstokjes en de steranijs.

3
Verdeel de soep over de borden en schep er een bolletje sorbet bij.

Heel lekker erbij: citroen- of pompelmoessorbet.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: