- 1 pitabroodje - ringetjes bosui - 3 plakjes chorizo - 3 dunne plakjes courgette - sundried tom
- boter - 25 g tauge - 50 g garnalen - 2 theelepels sambal - 4 eetlepels pindakaas - 4 sneetjes
- 2 sneetjes rozijnenbrood - 1 eetlepel verse roomkaas (light) - 2 theelepels vloeibare honing -
- boter - 6 plakjes chorizo - 2 plakken jonge kaas - 2 eetlepels maïskorrels - 2 eetlepels chil
- 2 plakjes ham - 25 g zachte boter - 4 sneetjes (bruin)brood - 50 g gorgonzola, in kleine stukje
- 1 plakje ham - 1 schijfje ananas (blik) - dunne plakjes belegen kaas - tomatenketchup of kerrie
- boter - 4 sneetjes (wit)brood - 3 eetlepels mangochutney - 2 plakjes kipfilet (vleeswaar) - 2
- 2 sneetjes paasbrood - ½ kleine appel of banaan, in dunne plakjes - boter of margarine
- 2 witte boterhammen - 3 plakjes verse tonijn voor de antiboise: - 1 tomaat, in blokjes - ÂÂ
- 4 sneetjes tostibrood / casinowit - 100 gram gerookte zalm - enkele druppels citroensap - 1 eet
- 4 sneetjes tostibrood / casinowit - 2 eetlepels magere kwark - 2 gehakte lente-uitjes - 1 gehak
- serranoham - manchegokaas - 1 half stokbrood
- 4 sneetje witbrood - 1 el gesnipperde bieslook - 50 gram jonge kaas, in plakjes - 50 gram Mon C
- 1 spitskool - 2 el olijfolie - 2 el wittewijnazijn - 8 sneetjes volkorenbrood - 4 plakken jong
- 2 Franse stokbroden (afbak) - 1 teentje knoflook - 4 eetlepels olijfolie - 2 courgettes - 1 ro
- 8 sneetjes wit-casinobrood - 30 g boter of margarine - 1 bol mozzarella (kaas, zakje a 125 g) -
- 8 sneetjes wit-casinobrood - 2 eieren - 50 ml volle melk - 2 zakjes buffelmozzarella (a 125 g)
- Kaneelpoeder - 4 el duopasta - 0.5 x appel, geschild - 0,5 x handappel, geschild - 8 snee(tjes
- 4 plakjes kaas - 8 sneetjes wit casinobrood - 1/2 theelepel Franse mosterd - 40-80 gram zachte
- Rode Pesto - Panini brood - 2 Plakken Kaas - Verse Bascilicum - 1 plak Gedroogde Ham Benodi
- tijmen - bieslook - koriander - peterselie - 8 flinke plakken Brie - versgemalen peper en zo
- 4 witte pistolets - 2 el pesto alla genovese - 2 zakjes mozzarella (a 125 g), in plakjes - 1
- 50 g rucola - 25 g rode pesto - Pistoletje, wit of bruin - 1 plak Milner Licht Gerijpt Mater