Recepten

Pita met chorizo en courgette

- 1 pitabroodje - ringetjes bosui - 3 plakjes chorizo - 3 dunne plakjes courgette - sundried tom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pittig met garnalen

- boter - 25 g tauge - 50 g garnalen - 2 theelepels sambal - 4 eetlepels pindakaas - 4 sneetjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rozijnenbrood met banaan

- 2 sneetjes rozijnenbrood - 1 eetlepel verse roomkaas (light) - 2 theelepels vloeibare honing -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chorizo en paprika

- boter - 6 plakjes chorizo - 2 plakken jonge kaas - 2 eetlepels maïskorrels - 2 eetlepels chil

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gorgonzola en ham

- 2 plakjes ham - 25 g zachte boter - 4 sneetjes (bruin)brood - 50 g gorgonzola, in kleine stukje

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Ham, kaas en ananas

- 1 plakje ham - 1 schijfje ananas (blik) - dunne plakjes belegen kaas - tomatenketchup of kerrie

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kip en mangochutney

- boter - 4 sneetjes (wit)brood - 3 eetlepels mangochutney - 2 plakjes kipfilet (vleeswaar) - 2

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Paasbrood

- 2 sneetjes paasbrood - ½ kleine appel of banaan, in dunne plakjes - boter of margarine

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Tonijn met antiboise

- 2 witte boterhammen - 3 plakjes verse tonijn voor de antiboise: - 1 tomaat, in blokjes - ÂÂ

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Zalm

- 4 sneetjes tostibrood / casinowit - 100 gram gerookte zalm - enkele druppels citroensap - 1 eet

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Lente

- 4 sneetjes tostibrood / casinowit - 2 eetlepels magere kwark - 2 gehakte lente-uitjes - 1 gehak

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mini

- serranoham - manchegokaas - 1 half stokbrood

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gerookte zalm en mon chou

- 4 sneetje witbrood - 1 el gesnipperde bieslook - 50 gram jonge kaas, in plakjes - 50 gram Mon C

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Beenhamtosti met koolsalade

- 1 spitskool - 2 el olijfolie - 2 el wittewijnazijn - 8 sneetjes volkorenbrood - 4 plakken jong

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Stokbroodtosti met courgette en salami

- 2 Franse stokbroden (afbak) - 1 teentje knoflook - 4 eetlepels olijfolie - 2 courgettes - 1 ro

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Italiaanse tosti

- 8 sneetjes wit-casinobrood - 30 g boter of margarine - 1 bol mozzarella (kaas, zakje a 125 g) -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mozzarella-tosti

- 8 sneetjes wit-casinobrood - 2 eieren - 50 ml volle melk - 2 zakjes buffelmozzarella (a 125 g)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rozijnentosti met chocopasta en appel

- Kaneelpoeder - 4 el duopasta - 0.5 x appel, geschild - 0,5 x handappel, geschild - 8 snee(tjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Croque-monsieur

- 4 plakjes kaas - 8 sneetjes wit casinobrood - 1/2 theelepel Franse mosterd - 40-80 gram zachte

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rode pesto

- Rode Pesto - Panini brood - 2 Plakken Kaas - Verse Bascilicum - 1 plak Gedroogde Ham Benodi

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Dikke tosti met gesmolten brie en uitgebakken spek

- tijmen - bieslook - koriander - peterselie - 8 flinke plakken Brie - versgemalen peper en zo

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Panini met casselerrib en pesto

- 4 witte pistolets - 2 el pesto alla genovese - 2 zakjes mozzarella (a 125 g), in plakjes - 1

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pistoletje met kaas en rode pesto

- 50 g rucola - 25 g rode pesto - Pistoletje, wit of bruin - 1 plak Milner Licht Gerijpt Mater

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1