Italiaanse scampis
(3.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 30 - Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Snij de ham in reepjes en omwikkel er de scampi’s mee. Bak ze samen met de knoflook in boter. Blus met de wijn en laat wat inkoken. Schep de scampi’s uit de pan en hou ze warm.

2
Doe de room, de tomatenpuree en het bouillonblokje in de pan. Laat even inkoken. Breng op smaak met cayennepeper en schep er de peterselie door.

3
Verdeel de scampi’s over de borden en nappeer ze met de saus. Leg er een handjevol rucola bij en een partje citroen. Bestrooi met wat extra peterselie.



Beoordeel het recept:

 (20 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: