Zalmbonbon met verse krabsla
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1
Laat de krab uitlekken. Prak ze met een vork.

Prak het eigeel met een vork en snij het wit in kleine blokjes.

Snij de komkommer in dunne plakjes.

2
Meng
eiwit en eigeel met de krab en wat
mayonaise. Breng op smaak met
citroensap, peper en zout.

3
Leg de plakjes zalm open en schep er een lepel krabsla op. Neem de randen samen en draai eraan, zodat de zalm een bonbon vormt.

4
Schik wat plakjes komkommer op vier bordjes en leg er telkens een zalmbonbon op, met de sluiting naar onderen. Werk af met dille, zure room en enkele druppeltjes balsamicoazijn.



Beoordeel het recept:

 (13 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: