Gebakken vis met roergebakken groene asperges
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1.Doe de krieltjes in een ovenschaal en schep er 2 el van de olie door. Rooster de krieltjes 30 min. in een voorverwarmde oven (200 °C).

2.Pel de sjalotten en halveer ze. Was de asperges, breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) eraf en snijd de rest in stukjes van ± 4 cm.

3.Verhit 2½ el van de olie in een wok en roerbak de sjalotten ± 5 min. op een halfhoog vuur. Voeg de asperges toe en roerbak ze ± 5 min. mee. Roer het citroensap en de bouillon erdoor en laat de groenten al omscheppend beetgaar worden.

4.Bestrijk de vis met de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Grill hem in een grillpan aan beide kanten bruin en naar wens rosé of net gaar.

5.Breng de groente op smaak met peper en zout en serveer met de krieltjes en de vis.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: C1000

Door: