Romige Vissoep
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Pel de rode ui en snij in ringen. Snij de prei in ringen en was ze. Schil de wortel en snij in plakjes. Pel de knoflook en hak fijn. Snij de vis in grove stukken. Ontvel de tomaat (= inkruisen, 20 seconden in kokend water houden) en snij in blokjes. Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak hierin de ui, knoflook, wortel en prei even kort aan zonder te kleuren. Blus af met de wijn en voeg de tomaatblokjes toe. Laat dit onder een deksel 10 minuten stoven. Voeg de vis, visbouillon en knoflookboter toe. Laat 10 minuten op laag vermogen trekken. Breng de soep op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden met een eetlepel knoflookboter in het midden en vers stokbrood apart.



Beoordeel het recept:

 (36 stemmen)



Bron: Boursin

Door: