Tonijnsteaks
(2.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Peper de tonijnsteaks.
2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in de pan en bak de tonijn 1 à 2 minuten aan elke zijde.
3. Hak ondertussen de peterselie, de kervel, de bieslook, de sjalotten en de tomaten fijn en meng ze in een kom.
4. Meng de notenolie, 1 eetlepel olijfolie, de yoghurt en de rode wijnazijn in een bakje de verdeel over de salade.
5. Leg de tonijnsteaks op de borden en leg een deel Paturain op elke steak.
6. Verdeel de salade over de borden en dien gelijk op. Eet smakelijk!



Beoordeel het recept:

 (12 stemmen)



Bron: Paturain

Door: