Psari sto fourno - vis uit de oven
(3.9 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 20 - Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. In een pan de olijfolie verwarmen en de uien glazig bakken, hierna de witte wijn toevoegen en de tomatenblokjes, peterselie en het kruidenbouillontablet. Dit even laten koken.

2. Ondertussen de aardappels schillen, in plakjes snijden, bestrooien met zout en in de ovenschaal leggen.

3. De vis met zout bestrooien en met citroensap besprenkelen.

4. Doe een glas water bij de aardappelschijfjes.

5. Giet de helft van de saus over de aardappels, met alle uien. Leg de vis er bovenop. Giet nu de rest van de tomatensaus over de vis.

6. In een voorverwarmde oven (250 graden) ongeveer 45 minuten tot een uur bakken.



Beoordeel het recept:

 (13 stemmen)



Bron: Griekse gids

Door: