Teriyaki zwaardvisspiesen
Ster Ster Ster Ster (4.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 1 - Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Als u houten spiesen gebruikt, laat ze dan ten minste 30 minuten weken in koud water. Verwarm de grill voor.

2. Snijd de zwaardvis in 24 hapklare stukken. Meng de ingredienten voor de marinade in een kom en smeer de vis ermee in. Prik de blokjes vis op 8 spiesen en wissel de vis af met de uien, de paprika en de limoenen.

3. Gril de spiesen 8-10 minuten of tot de vis net gaar maar in het midden nog een beetje doorschijnend is en de rest van de ingredienten mooi goudbruin. Draai de spiesen halverwege de griltijd om en smeer ze nog een keer in met de rest van de marinade.

4. Terwijl de spiesen worden gegrild, bereidt u de noedels. Doe ze in een pan met kokend water, breng het water opnieuw aan de kook en laat 3 minuten sudderen, of volg de instructies op de verpakking. Laat de noedels goed uitlekken. Verhit de olie in een wok op een hoog vuur en bak de knoflook en de gember gedurende 30 seconden. Voeg de peultjes en de lente-uitjes toe en laat ze 1 minuut bakken. Doe de noedels, de zoete chili- en de sojasaus erbij, en laat al roerend nog 1-2 minuten bakken.

5. Schep het noedelmengsel op voorverwarmde borden en leg er de visspiesen op. Garneer met de fijngehakte koriander en serveer.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Allrecipes

Door: ReceptenVandaag