Marokkaanse zalmcakejes met knoflookmayonaise
(2.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

    Voor de knoflookmayonaise:

  • Voor de zalmcakejes:

Bereidingswijze

1. Roer in een klein roestvrijstalen of glazen kommetje de mayonaise, knoflook en paprikapoeder door elkaar. Apart zetten.

2. Maak de couscous klaar zoals op de verpakking beschreven staat, maar gebruik in plaats van water sinaasappelsap.

3. Roer in een grote kom de gekookte couscous, rode zalm, uitgeknepen spinazie, eierdooiers, knoflook, komijn, zwarte peper en zout door elkaar en vorm er grote ballen van die je vervolgens plat drukt.

4. De olijfolie in een grote koekenpan op middelmatig vuur verhitten en daarin de zalmcakejes 8-10 minuten aan beide kanten lichtbruin bakken. Serveer de knoflookmayonaise erbij.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Allrecipes

Door: